Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βράβευση των συναδέλφων μας αθλητών Άννας - Μαρίας Κηπουρού και Χρήστου Φωτιάδη για τις διακρίσεις τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo.
Αριθμ. πρωτ.:   64/2023                                     Θεσσαλονίκη 29 Μαΐου 2023


Θέμα: «Βράβευση των συναδέλφων μας αθλητών Άννας - Μαρίας Κηπουρού και Χρήστου Φωτιάδη για τις διακρίσεις τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo».

 


Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές - συναδέλφους και μέλη μας, Α/Β Κηπουρού Άννα - Μαρία και Ανθ. Φωτιάδη Χρήστο, για την σημαντική κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO που διεξήχθη πρόσφατα στο Jesolo της Ιταλίας.

Η αθλήτρια Άννα - Μαρία Κηπουρού του Α.Σ. Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία όπου αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo (ITF). Δεν είναι η πρώτη φορά που η συνάδελφός μας Άννα Μαρία Κηπουρού τιμάει τη χώρα μας καθώς έχει κερδίσει πλήθος παγκόσμιων και πανευρωπαϊκων διακρίσεων με την Εθνική Ομάδα. 

Ο αθλητής Χρήστος Φωτιάδης, κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo (ITF) με την Εθνική ομάδα στο ατομικό στην κατηγορία 64 κιλών και στο ομαδικό. Ο αθλητής του Α.Σ. Πολίχνης Θεσσαλονίκης, ομοίως, μετρά, ήδη, δύο (2) παγκόσμιες και οκτώ (8) πανευρωπαϊκές διακρίσεις στην κατηγορία όπου αγωνίζεται.

Οι ανωτέρω αθλητές τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν από την Ένωσή μας για την επίτευξη των σημαντικών πανευρωπαϊκών διακρίσεων. Τους τιμητικούς επαίνους, εκ μέρους του προεδρείου μας, απένειμαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Ψαρογιάννης και ο Β´ Αντιπρόεδρος και παγκόσμιος πρωταθλητής στο άθλημα του TAEKWONDO Χαράλαμπος Μουρατίδης. 

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Τούμπας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Στην Καλαμάτα το Ετήσιο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Η Ένωσή μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Παράδοση διαγνωστικών τεστΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network