Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αίτημα της Ένωσής μας προς την ΠΟΑΞΙΑ για οικονομική ενίσχυση.

Αρ. Πρωτ.: 109/2022                                                          Θεσσαλονίκη, 7 Νοεμβρίου 2022

 

Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας  (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.)


 Θέμα: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης»   

Πρόεδρε κ. Βέλλιο, 

Η Ένωσή μας με την παρούσα επιστολή, αιτείται από την δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α., της οποίας είστε Πρόεδρος, οικονομική ενίσχυση ύψους δεκαοχτώ χιλιάδων ευρώ (18.000 €). Η Ένωσή μας, όντας μέλος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., εξ’ αυτής της ιδιότητας, καταθέτει επί σειρά ετών σε αυτήν (εκ της ιδρύσεως) το 33% των εισφορών της από τις μηνιαίες συνδρομές των μελών της. Με απόφαση της Ένωσής μας, τα τελευταία χρόνια, το υπόλοιπο ποσοστό, το οποίο και λαμβάνει, αποφασίστηκε να στοχεύει σε δράσεις ανταποδοτικότητας.  

Γίνεται μνεία ότι, οι εν λόγω κινήσεις και δράσεις ανταποδοτικότητας που εφαρμόζει η Ένωσή μας, χαίρουν της ευρείας αποδοχής και επιδοκιμασίας των μελών της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, κατά τα τελευταία έτη η Ένωσή μας πολλαπλασίασε τα μέλη της, την δυναμική της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και κατ’ επέκταση τα έσοδα που η τελευταία λαμβάνει από την εν λόγω αύξηση του αριθμού των μελών της Ένωσή μας. 

Ειδικότερα, ενόψει της τρέχουσας δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, που διανύουμε και που διαφαίνεται ότι θα συνεχιστεί κατά την προσεχή χρονική περίοδο 2022-2023, έχει ανακύψει επιπρόσθετη ανάγκη για οικονομική ελάφρυνση των μελών μας αλλά και των οικογενειών τους.

Ως εκ τούτου, αιτούμαστε όπως ενισχυθεί η Ένωσή μας με το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε δράσεις ανταποδοτικότητας προς τα μέλη μας. Να σημειωθεί ότι, το εν λόγω ζητηθέν χρηματικό ποσό (18.000 €), αντιστοιχεί στο ποσό που λαμβάνει η Π.Ο.ΑΞΙ.Α. (επί ποσοστού 33%) από τις κρατήσεις - συνδρομές των μελών της Ένωσής μας, για χρονικό διάστημα ΜΟΛΙΣ έξι (6) μηνών.

Στο πλαίσιο ανάδειξης του έργου των πρωτοβάθμιων σωματείων, σας καλούμε, ως πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., να μεριμνήσετε, τουλάχιστον, με την θετική εισήγησή σας προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ώστε να ληφθεί σχετική απόφαση.

Επισημαίνεται ότι, οικονομική ενίσχυση πρωτοβάθμιας Ένωσης έχει πραγματοποιηθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν από την Π.Ο.ΑΞΙ.Α., υπό την προεδρεία του τέως προέδρου της, κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα, προς την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης ΠέτροςΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network