Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δωρεά Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στη Δ.Α.Ε.Θ.



.

Αριθ.Πρωτ.: 53 / 2018          Θεσσαλονίκη  19 Οκτωβρίου 2018

 


ΘΕΜΑ: «Δωρεά Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στη Δ.Α.Ε.Θ.».



Την Τετάρτη, 17/10/2018, το Προεδρείο της Ένωσής μας, μαζί με εκλεγμένους Αντιπροσώπους της στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.,επισκέφτηκε την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ειδικότερα, παραδόθηκαν στο Διευθυντή της Υπηρεσίας, Ταξίαρχο κ. Δούβαλη Γεώργιο, δεκαπέντε (15) πλήρως εξοπλισμένοι φορητοί πομποδέκτες, για τις ανάγκες των συναδέλφων.Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των συναδέλφων, που καθημερινά προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εν λόγω Υπηρεσίας, η παραπάνω δωρεά αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και έμπρακτης συμπαράστασης στο πρόσωπό τους.


Επίσης,στη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκε η δυνατότητα αεροπορικής μετακίνησης του προσωπικού των διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ., που καλούνται - διατάσσονται να ενισχύσουν τις Διευθύνσεις Χίου και Λέσβου.Η μετακίνηση, μέχρι σήμερα, του προαναφερόμενου προσωπικού γίνεται μέσω ακτοπλοϊκών γραμμών. Για το θέμα αυτό ο Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας και μέλος του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., Κουκουφικης Σταύρος,θα αναπτύξει, στο προσεχές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, εμπεριστατωμένη και οικονομικά συμφέρουσα για το δημόσιο πρόταση, η οποία έχει ήδη υποβληθεί και υπηρεσιακά.


Ο Δ.ντης της Υπηρεσίας, δεχόμενος την παραπάνω δωρεά, ευχαρίστησε το προεδρείο και ευχήθηκε τη συνέχιση ενεργειών, που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών της υπηρεσιακής καθημερινότητας.


Η Ένωση ανήκει στα μέλη της!


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμμ. Γιαρισκανης Πέτρος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network