Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της πολιτευτού της Ν.Δ. κας Ευθυμίου 'Aννας στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΘεσσαλονίκηςΠαρατίθεται η σχετική ανακοίνωση, που μας κοινοποιήθηκε από το γραφείο της κας Ευθυμίου.


Η κα ¶ννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ.  Α΄ Θεσσαλονίκης   επισκέφθηκε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη.


Το ενδιαφέρον της συζήτησης στράφηκε στις παθογένειες που ταλανίζουν την αστυνομική αρχή, όπως στις ελλείψεις στο προσωπικό αλλά και στον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και στα προβλήματα διοικητικής διάρθρωσης, αρμοδιοτήτων και γραφειοκρατίας που δυσχεραίνουν το πολυσήμαντο έργο της αστυνομίας.  Φυσικά, από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείψει και το θέμα των χαμηλών μισθών που λαμβάνουν οι αστυνομικοί και η μη μέχρι σήμερα συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ που δικαιώνουν τους ένστολους ως προς τις αμοιβές τους και κρίνουν τις περικοπές αντισυνταγματικές. Ως θέμα ιδιαίτερης σημασίας αναδείχθηκε και ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός της αστυνομίας, γεγονός που θα μπορούσε να διευκολύνει ποικιλοτρόπως το έργο της. Τέλος, αναφέρθηκαν  και στα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη  η Θεσσαλονίκη, όπως το προσφυγικό, η εγκληματικότητα και το παρεμπόριο.


Η κα Ευθυμίου εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στο δύσκολο έργο που επιτελεί η αστυνομία μας και δήλωσε ότι: « Το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες, παρά τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζει. Πρέπει όλοι οι φορείς της πόλης και οι πολίτες να συμβάλλουμε, ώστε η πόλη μας να γίνει ακόμη πιο ασφαλής.»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network