Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της πολιτευτού της Ν.Δ. κας Ευθυμίου 'Aννας στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΘεσσαλονίκηςΠαρατίθεται η σχετική ανακοίνωση, που μας κοινοποιήθηκε από το γραφείο της κας Ευθυμίου.


Η κα ¶ννα Ευθυμίου, δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ.  Α΄ Θεσσαλονίκης   επισκέφθηκε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη.


Το ενδιαφέρον της συζήτησης στράφηκε στις παθογένειες που ταλανίζουν την αστυνομική αρχή, όπως στις ελλείψεις στο προσωπικό αλλά και στον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και στα προβλήματα διοικητικής διάρθρωσης, αρμοδιοτήτων και γραφειοκρατίας που δυσχεραίνουν το πολυσήμαντο έργο της αστυνομίας.  Φυσικά, από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείψει και το θέμα των χαμηλών μισθών που λαμβάνουν οι αστυνομικοί και η μη μέχρι σήμερα συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ που δικαιώνουν τους ένστολους ως προς τις αμοιβές τους και κρίνουν τις περικοπές αντισυνταγματικές. Ως θέμα ιδιαίτερης σημασίας αναδείχθηκε και ο τεχνολογικός εκσυγχρονισμός της αστυνομίας, γεγονός που θα μπορούσε να διευκολύνει ποικιλοτρόπως το έργο της. Τέλος, αναφέρθηκαν  και στα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη  η Θεσσαλονίκη, όπως το προσφυγικό, η εγκληματικότητα και το παρεμπόριο.


Η κα Ευθυμίου εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στο δύσκολο έργο που επιτελεί η αστυνομία μας και δήλωσε ότι: « Το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες, παρά τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζει. Πρέπει όλοι οι φορείς της πόλης και οι πολίτες να συμβάλλουμε, ώστε η πόλη μας να γίνει ακόμη πιο ασφαλής.»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network