Συνάντηση της Ένωσής μας με το Προεδρείου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
.Αριθμ. πρωτ.: 135/2025 Θεσσαλονίκη 15 Απριλίου 2025
Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με το Προεδρείου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης».
Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας και της ενίσχυσης της συνεργασίας με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκο ΜΕΡΕΛΗ, παρουσία του Α’ Αντιπροέδρου κ. Κωνσταντίνου ΛΑΣΚΟΥ και του μέλους της Διοικητικής Επιτροπής κ. Δημητρίου ΤΣΑΡΟΥΧΑ. Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης και ο Β’ Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών κ. Γεώργιος ΝΙΚΟΣ, επιτετραμμένος στα Ευρωπαϊκά Θέματα.
Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με κοινό στόχο την ανάδειξη θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, την ενίσχυση της ασφάλειας επαγγελματιών και τη διαρκή συνεργασία επαγγελματικού κόσμου και σωμάτων ασφαλείας, ως δύο αλληλένδετους και συμπληρωματικούς πυλώνες της κοινωνίας.
Η Ένωση ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την άριστη διάθεση συνεργασίας, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να συμβάλει ενεργά στην προώθηση της ασφάλειας, διατηρώντας ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Το Προεδρείο της Ένωσης,
Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος
Α΄ Αντιπρόεδρος, Μουρατίδης Χαράλαμπος
Β΄ Αντιπρόεδρος, Πολίτης Ιωάννης
Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ψαθάς Χρυσοβαλάντης
Ταμίας, Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Κουκουφίκης Σταύρος
Οργανωτικός Γραμματέας, Μπαξεβάνος Χρήστος
Εκτελεστικός Γραμματέας, Παπανικολάου Δημήτριος
|