Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για τα παιδιά των μελών τους.

Αρ. Πρωτ.: 121/2022                                         Θεσσαλονίκη, 28 Νοεμβρίου 2022


Θέμα: «Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για τα παιδιά των μελών τους». 

Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων, η Ένωσή μας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, αποκλειστικά για τα παιδιά των μελών τους, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με επαγγελματίες διασκεδαστές, διαδραστικές δραστηριότητες και μουσικοκινητικά δρώμενα, ενώ θα υπάρχει  μπουφές και θα μοιραστούν δώρα  στους μικρούς μας φίλους.

Αναφορικά με τις προσκλήσεις, αυτές θα χορηγούνται για τα μέλη μας από το Γραφείο της Ένωσης (Μοναστηρίου 326, 5ος όροφος), κατόπιν πρότερης επικοινωνίας και συνεννόησης με το Προεδρείο αυτής, ήτοι:

- Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης,

- Α’ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

- Β’ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος,

- Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

- Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ,

- Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

- Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Για τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αυτοπροσώπως αποκλειστικά από τα Γραφεία της Ένωσης (Μητροπόλεως 117, 5ος όροφος) καθημερινά από 09:00-19:00 και Σάββατο από 10:00-13:00.

Έκαστος Αστυνομικός θα δηλώνει την συμμετοχή του καθώς και τον αριθμό τέκνων του και το φύλο αυτών, με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 05-12-2022.

Σας περιμένουμε!

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων

Ο Πρόεδρος Ε.Α.Κ.Μ. Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ. Τσαϊρίδης Θεόδωρος

 


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network