Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εργασίες και αποτελέσματα Έκτακτης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης



.

Αρ. Πρωτ.: 70/2021                                 Θεσσαλονίκη, 30 Οκτωβρίου 2021


Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή η Έκτακτη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “zoom”.

Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες συνάδερφοι (ειδικότερα συμμετείχαν 655 αξιωματικοί και ανθυπαστυνόμοι) οι οποίοι στην συνέχεια συμμετείχαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία κατά το πρωτοφανές ποσοστό του 91 %! (ήτοι ψήφισαν 596 μέλη). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός που τέθηκαν προς έγκριση όσο και οι λοιπές προτάσεις του προεδρείου της Ένωσης υπερψηφίστηκαν με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία, αγγίζοντας το συντριπτικό ποσοστού του 97%! 

Η Έκτακτή Γενική Συνέλευση προσαρμόστηκε στα δεδομένα της διαδικτυακής συμμετοχής των μελών αλλά και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 6 και 7 του καταστατικού της Ένωσης και την νομική καθοδήγηση των νομικών συμβούλων της Ένωσης. 

Την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης κήρυξε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ευχαρίστησε τα μέλη για την αθρόα συμμετοχή και αναφέρθηκε στο επιτυχημένο έργο του προεδρείου. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Γιαρισκάνης Πέτρος ο οποίος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού και Προϋπολογισμού από τον Ταμία της Ένωσης κ. Μπάμπαλη Εμμανουήλ.

Κατόπιν, σε συνεργασία με μεγάλη, γνωστή, πιστοποιημένη - αδιάβλητη εφαρμογή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ξεκίνησε η ψηφοφορία, έγκρισης του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού, της ημερομηνίας πραγματοποίησης των εκλογών της Ένωσης καθώς και οι λοιπές προτάσεις του προεδρείου και λοιπών μελών, όπως συγκεκριμένα αναφέρονται παρακάτω στα συνημμένα έγγραφα - αποτελέσματα της ψηφοφορίας της προαναφερόμενης εταιρίας.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, τα επίσημα αποτελέσματα έχουν ως εξής:









Κατόπιν τούτων, ανακοινώνεται ότι οι αρχαιρεσίες της Ένωσής μας θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, κατά τις ημερομηνίες 9-12-2021, 10-12-2021 και 11-12-2021.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόταση του προεδρείου να εξουσιοδοτηθεί το παρόν Δ.Σ. προκειμένου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ώστε στις επερχόμενες εκλογές της ΠΟΑΞΙΑ, να συμμετέχουν οι αντιπρόσωποι, που θα εκλεγούν από τις προσεχείς αρχαιρεσίες της Ένωσης μας.

Την εν λόγω πρόταση υπερψήφισαν 559 αξιωματικοί και ανθυπαστυνόμοι ενώ την καταψήφισαν μόλις 34!

Ολοκληρώνοντας, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που συνεχίζετε να μας επιδεικνύετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον των μελών της Ένωσής μας, πιστοί στο ότι

“η Ένωση ανήκει στα μέλη της"!


Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος


 





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Β.Ε. - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network