Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Αριθμ. Πρωτ.: 07/2020                    Θεσσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2020


Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδωνι Γεωργιάδη ».


Η Ένωσή μας εκπροσωπούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κουκουφίκη Σταύρο, τον Γενικό Γραμματέα Γιαρισκάνη Πέτρο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Μουρατίδη Χαράλαμπο και τον Ταμία Μπάμπαλη Εμμανουήλ, πραγματοποίησε, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, συνάντηση με τον Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αδωνι Γεωργιάδη.


Κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, αφού πραγματοποιήθηκε εκ μέρους μας ενημέρωση για τις δράσεις του σωματείου μας στην Κεντρική Μακεδονία, συζητήθηκαν με τον κ. Υπουργό θέματα, που απασχολούν τον κλάδο μας και η επίλυσή των οποίων θα αποτελέσει ένα αδιαμφισβήτητο κέρδος για τις τοπικές κοινωνίες, καθώς η μείωση της εγκληματικότητας αποτελεί πυλώνα σταθερότητας για την οικονομική ανάπτυξη. Παράλληλα συζητήθηκε η δυνατότητα και το πλαίσιο εντός του οποίου θα μπορούσε να λάβει χώρα τυχόν στήριξη των δράσεων της Ένωσης μας, εκ μέρους του Υπουργείου.


Ο κύριος Υπουργός, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τον κλάδο μας, αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τόνισε ότι η εξασφάλιση ενός ασφαλούς αστικού περιβάλλοντος μόνο ωφέλειες μπορεί να επιφέρει. Παράλληλα,  επισήμανε ότι η υγιής οικονομική ανάπτυξη, κάτι που επιζητούν όλοι ανεξαιρέτως, μπορεί να υπάρξει μόνο σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Κατά συνέπεια η ενίσχυση και η θωράκιση των αστυνομικών και ιδίως των ειδικών υπηρεσιών είναι επιβεβλημένη.


Οι ενέργειες της Ένωσής μας αποσκοπούν όχι μόνο στην καλυτέρευση υπηρεσιακού περιβάλλοντος του αστυνομικού αλλά και στην συμβολή μας για τη δημιουργία ενός σταθερού περιβάλλοντος ευημερίας, προς όφελος των πολιτών.    


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχές της Ένωσής μας

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικό υλικό στο Α.Τ. Νάουσας και στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικού υλικού.

Επίσκεψη της Ένωσης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και συνάντηση με το οικείο Αστυνομικό Διευθυντή. Παράδοση πολυμηχανήματος στο Α.Τ. Πολυγύρου και υγειονομικού υλικού για όλους τους συναδέλφουςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network