Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας



Αριθ. Πρωτ.: 9  Θεσσαλονίκη 10 Φεβρουαρίου 2017


ΠΡΟΣ: ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΘΕΜΑ: ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 


 


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,      


Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των συνδικαλιστικών φορέων για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας, ήτοι την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε., τη διαμόρφωση ενός ειδικού μισθολογίου με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας, τον τερματισμό των περικοπών στις δαπάνες, την άρση του παγώματος των μισθολογικών ωριμάνσεων και προαγωγών και την έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων για την εξειδίκευση της εφαρμογής των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου, οι επίσημες απαντήσεις της Κεντρικής Εξουσίας, στα προεδρεία των Ομοσπονδιών, δια της Διευθύντριας του Γραφείου του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη, αποκαλύπτουν την πρόθεση της Κυβέρνησης για τη μη τήρηση των υποσχέσεων που δίνονται τα τελευταία έτη.    


Ειδικότερα, ως προς τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε., από την εκπρόσωπο του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών, έγινε επίκληση της γενικότερης δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, η οποία, όπως τονίστηκε, δεν επιτρέπει τη συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε., διότι το κόστος κυμαίνεται στα 600.000.000, ενώ όσον αφορά το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων, επιρρίφτηκαν ευθύνες στα συναρμόδια υπουργεία.  


Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,        


Ύστερα από τις παραπάνω Κυβερνητικές προκλήσεις και τον εμπαιγμό εις βάρος μας, αποφασίστηκε, από τα προεδρεία των Ομοσπονδιών, ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στην πλατεία Συντάγματος.  


Η μετακίνηση προς Αθήνα, πρωινές ώρες της 22/02/2017 με αυθημερόν επιστροφή, δύναται να πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο από την ένωσή μας, με την παράλληλη κάλυψη των απαιτούμενων εξόδων διατροφής. Όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20/02/2017 στα τηλέφωνα των υπογραφόντων.


 


Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι. (6972075395)


Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ. (6974811777)





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας τιμά τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών

Oμιλια του προέδρου της Ε.Α.Κ.Μ. στο 23ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network