Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Έγκριση δαπανών για επισκευή φορητών πομποδεκτών στη Γ.Α.Δ.Θ.
Αριθ. Πρωτ.: 38 Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ : ΅Ά Έγκριση δαπανών για επισκευή φορητών πομποδεκτών στη Γ.Α.Δ.Θ. . ΅Ά

Η Ένωση Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν αναδείξεως του θέματος και παρεμβάσεως, μαζί με τις Διαχειρίσεις των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης ( η τελευταία μετά από προτροπή μας ) και κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών τους, εξασφάλισαν την έγκριση δύο αιτημάτων, από την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με τα ποσά των οκτώ χιλιάδων (8.000) και δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ αντίστοιχα. Τα παραπάνω ποσά και οι εγκρίσεις αφορούν την επιδιόρθωση φορητών πομποδεκτών και την προμήθεια νέων, για αυτούς, μπαταριών, ώστε να καταστούν πλέον ενεργοί και έτοιμοι προς χρήση. Ο αριθμός των επιδιορθωμένων πομποδεκτών αναμένεται να ξεπεράσει τους εκατόν πενήντα (150), κάτι το οποίο σημαίνει ότι κανείς συνάδελφος, στο αμέσως επόμενο διάστημα, δεν πρόκειται να διατίθεται σε υπηρεσία, σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει άμεσα για ό,τι σημαντικό αφορά τον ίδιο ή την Υπηρεσία.

Σαφέστατα, πάγιο αίτημα της Ένωσής μας αποτελεί η προμήθεια νέου τύπου πομποδεκτών, οι οποίοι θα διαθέτουν ασφαλέστερο σύστημα επικοινωνίας, κάτι το οποίο, έως την πραγματοποίησή του, δε δικαιολογεί την ύπαρξη ενός συστήματος που θα πρέπει να παραμένει σε καθεστώς υπολειτουργίας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΟΥΡΑΣ ΚΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.

Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας αλεξίσφαιρων γιλέκων και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network