Συγχαρητήρια Ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τ.Δ.Ε.Ε. Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
.Αριθμ. πρωτ.: 186/2025 Θεσσαλονίκη 17 Ιουλίου 2025
Θέμα: «Συγχαρητήρια Ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τ.Δ.Ε.Ε. Πυλαίας Χορτιάτη Θεσσαλονίκης».
Η Ένωσή μας συγχαίρει τους Αξιωματικούς και τα στελέχη του Τ.Δ.Ε.Ε. Πυλαίας-Χορτιάτη για την πρόσφατη εξιχνίαση περιπτώσεων απατών, προχωρώντας στη σύλληψη ενός ατόμου και στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τριών ακομη συνεργών του, με τη λεία τους να ξεπερνάει τις 170.000 ευρώ!
Συγκεκριμένα, ένας εκ δραστών προσποιούμενος υπάλληλο της Α.Α.Δ.Ε. και με το πρόσχημα επιστροφής χρηματικού ποσού, εξαπάτησε γυναίκα, καταφέρνοντας να αποσπάσει στοιχεία τραπεζικών καρτών, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και χρυσές λίρες 30.000 ευρώ.
Επιπλέον, από την συνδυαστική έρευνα αστυνομικών των Τ.Δ.Ε.Ε. Πυλαίας–Χορτιάτη, Τούμπας-Τριανδρίας, Χαριλάου–Αναλήψεως, Λαγκαδά και Θέρμης προέκυψε ότι διέπραξαν 6 επιπλέον απάτες μέσω υπολογιστή, αποσπώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 31.190 ευρώ, κοσμήματα αξίας 28.000 ευρώ καθώς και 91 λίρες Αγγλίας αξίας 115.000 ευρώ.
Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται ο ζήλος και η αποτελεσματικότητα των συναδέλφων μας, οι οποίοι, παρα τις ελλείψεις σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό, καταφέρνουν να συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Περισσότερα στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας – Χορτιάτη εξιχνίασαν περιπτώσεις απατών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών
Το Προεδρείο της Ένωσης,
Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος
Α΄ Αντιπρόεδρος, Μουρατίδης Χαράλαμπος
Β΄ Αντιπρόεδρος, Πολίτης Ιωάννης
Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ψαθάς Χρυσοβαλάντης
Ταμίας, Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Κουκουφίκης Σταύρος
Οργανωτικός Γραμματέας, Μπαξεβάνος Χρήστος
Εκτελεστικός Γραμματέας, Παπανικολάου Δημήτριος
|