Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εξασφάλιση ειδικών προνομιακών τιμών, στο Beach bar Sahara Resort Greece για τα μέλη της Ένωσής μας και τις οικογένειές τους



.

Αρ. Πρωτ.: 191 /2024                           Θεσσαλονίκη, 20 Ιουνίου 2024 


Θέμα: « Εξασφάλιση ειδικών προνομιακών τιμών, στο Beach bar  Sahara Resort Greece για τα μέλη της Ένωσής μας και τις οικογένειές τους »

Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξασφάλιση ειδικών προνομιακών τιμών, αποκλειστικά για τα μέλη της και τις οικογένειές τους, στο Beach bar  Sahara Resort Greece που βρίσκεται στην Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Beach bar των Βαλκανίων, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, βραβευμένη με μπλε σημαία, το οποίο διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και τις πολυτελείς παροχές στους επισκέπτες του.

Η Ένωσή μας, αφενός αφουγκραζόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε όλοι οι συνάδελφοι και αφετέρου, πιστή στην αξιοπρέπεια της καθημερινότητας των μελών μας αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με χαρά ανακοινώνει την εξασφάλιση εκπτώσεων στον κατάλογο - μενού που ισχύουν για το ελεύθερο τμήμα του καταστήματος Bar on the beach, οι οποίες ξεπερνούν το 30% (καφέδες, μπύρες κλπ), ενώ παράλληλα εξασφαλίστηκε έκπτωση 15% επί του καταλόγου για το VIP τμήμα του καταστήματος καθώς και για το Restaurant.

Η εν λόγω παροχή αφορά αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσής μας και τις οικογένειές τους, με ισχύ για τις καθημερινές ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη θα έρχονται σε επικοινωνία απευθείας με τα μέλη του προεδρείου προκειμένου να προμηθεύονται ειδική βεβαίωση εγγεγραμμένου μέλους (και μέλη οικογένειας), η οποία θα επιδεικνύεται στο κατάστημα - Beach bar. Μαζί με την ειδική βεβαίωση θα προμηθεύονται και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο που ισχύει αποκλειστικά για τα μέλη μας.


Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 









ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την εκλογική αποζημίωση των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς – Παράδοση επαγγελματικών επίπλων γραφείου







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network