Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Αριθμ. πρωτ.:   167/2023                                     Θεσσαλονίκη 16 Δεκεμβρίου 2023


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ».


Η Ένωσή μας εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους Αξιωματικούς και τα λοιπά στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για την πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και ληστείας από οικίες.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν πολύμηνης, μεθοδικής και ενδελεχούς έρευνας, συνελήφθησαν και τα πέντε μέλη της συμμορίας, η λεία της οποίας ξεπερνά τις 170.000 ευρώ. Η δράση τους ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 στην Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας στόχους συνήθως κοντά σε λαϊκές αγορές, εκμεταλλευόμενοι την πρωινή απουσία των ενοίκων. Δεν άφηναν ίχνη παραβίασης, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα αντιπαρακολούθησης. Μάλιστα, σε ενοικιαζόμενη αποθήκη στην Πολίχνη διατηρούσαν εργαστήριο αντιγραφής κλειδιών ασφαλείας, εφαρμόζοντας πρακτικές μεθοδολογίας απασφάλισης πόρτας, δίχως ίχνη παραβίασης. 

Στις οικίες και το εργαστήριο των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το ποσό των 14.455 Ευρώ, πλήθος ρολογιών, κοσμημάτων, κινητών και ηλεκτρικών συσκευών, ένα χρηματοκιβώτιο, όπλα με φυσίγγια, επαγγελματική μηχανή κοπής-αντιγραφής κλειδιών ασφαλείας, μια επαγγελματική συσκευή παραβίασης θωρακισμένων θυρών, πλήθος άκοπων κλειδιών που προορίζονταν για αντιγραφή καθώς και 5 οχήματα.

Να σημειωθεί ότι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς των συναδέλφων μας, ήταν η προφυλάκιση των άνωθεν κατηγορούμενων.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network