Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης - Δωρεά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αριθμ. πρωτ.:   154/2023                                     Θεσσαλονίκη 5 Δεκεμβρίου 2023


Θέμα: «Επίσκεψή της Ένωσής μας στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης - Δωρεά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή».

 

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στους χώρους του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι καθημερινά πραγματοποιούν τις απαραίτητες για το αστυνομικό προσωπικό, συντηρητικές εκπαιδεύσεις. Το έργο των συναδέλφων μας καθίσταται ιδιαίτερα απαιτητικό, λειτουργώντας υπό δύσκολες συνθήκες και με ελλείψεις σε απαιτούμενα εκπαιδευτικά υλικά. Όμως, παρά τις δυσκολίες αυτές, επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι στην καθημερινή εκπαίδευση των συναδέλφων μας, με κύριο μέλημά τους την επιμόρφωση και την άρτια επαγγελματική λειτουργία και συμπεριφορά του αστυνομικού προσωπικού.

Άμεσα ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των συναδέλφων μας για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σε εξοπλισμό, προχωρήσαμε στην παράδοση ενός φορητού υπολογιστή της εταιρίας HP.

Η Ένωσή μας συνεχίζει την έμπρακτη στήριξη των μελών της, προσβλέποντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης 

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network