Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πρότυπη εφαρμογή υπολογισμού των νέων αυξήσεων στο μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, με ημερομηνία εκτέλεσης από 1-1-2024.

Θεσσαλονίκη 14 Ιουλίου 2023


Θέμα:«Πρότυπη εφαρμογή υπολογισμού των νέων αυξήσεων στο μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, με ημερομηνία εκτέλεσης από 1-1-2024».

Με την επερχόμενη ψήφιση νομοσχεδίου εντός του μηνός, θα επέλθουν αυξήσεις απο 01-01-2024 στη μισθοδοσία του αστυνομικού προσωπικού.

Οι διαχειριστές του enstoloi.net είναι άξιοι συγχαρητηρίων που δημιούργησαν μια πλατφόρμα στην οποία δύναται να υπολογιστεί η αύξηση αυτή στη μισθοδοσία.

Πρόκειται για ένα καλά ενημερωμένο site όπου παρέχει τη δυνατότητα στα ένστολα στελέχη να πραγματοποιήσουν τους υπολογισμούς, εισάγοντας τα κατά περίπτωση στοιχεία τους στα αντίστοιχα κελιά επιλογής.

Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή των ανάλογων  κελιών, μπορεί να υπολογιστεί η διαφορά συγκρίνοντας την τρέχουσα μισθοδοσία με την επιλογή στο Έτος τη 01-01-2023 και εν συνεχεία τον υπολογισμό με έτος τη 01-01-2024.

Ακολουθεί ο εν λόγω σύνδεσμος:

enstoloi.net

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network