Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη στο Α.Τ. Χαριλάου - Αναλήψεως - Παράδοση μηχανήματος “simplefy 5G Internet” ετήσιου κόστους 600 Ευρώ ανά έτος.
Αριθμ. πρωτ.:   86/2023                                     Θεσσαλονίκη 6 Ιουλίου 2023


Θέμα: «Επίσκεψη στο Α.Τ. Χαριλάου - Αναλήψεως - Παράδοση μηχανήματος “simplefy 5G Internet” ετήσιου κόστους 600€ ανά έτος».

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την εξασφάλιση ακόμη μίας σημαντικής παροχής σε Υπηρεσία της περιφέρειάς μας, αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της, αλλά και την διευκόλυνση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων, αυτή τη φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου Αναλήψεως.

Συγκεκριμένα, από την Ένωσή μας μέσω του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών και του Διευθυντή των Καταστημάτων τεχνολογίας, τηλεφωνίας και ενέργειας «Δίκτυο» και επίτιμου μέλους του I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεωργίου, εξασφαλίστηκε ένα μηχάνημα “simplefy 5G Internet” με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης τουλάχιστον 60 ατόμων στη μέγιστη ταχύτητα Internet, συνολικού κόστους της τάξεως των 600 ευρώ ανά έτος! 

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης, στο εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα, μελών του προεδρείου μας και εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ένωσής μας, όπου έλαβε χώρα συνάντηση με το Διοικητή της Υπηρεσίας, Α/Β' κ. ΚΟΥΡΕΛΑ Αθανάσιο παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικού Διευθυντή κ. Ευάγγελου ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ. 

Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών και προσωπικά στον πρόεδρο του κ. Ηλία Βασιλάκη ο οποίος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των συναδέλφων στέκεται με ανιδιοτέλεια αρωγός σε δράσεις της Ένωσή μας. 

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με υπευθυνότητα και συνέπεια, συνεχίζει αδιάκοπα την στήριξη των αστυνομικών Υπηρεσιών της περιφέρειάς μας, όπως και όποτε της ζητηθεί από τα μέλη της.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Επιστολή Π.Ο.ΑΞΙ.Α. για την εκλογική αποζημίωση των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κιλκίς – Παράδοση επαγγελματικών επίπλων γραφείουΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network