Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος.

Αριθμ. πρωτ.:   82/2023                                     Θεσσαλονίκη 2 Ιουλίου 2023


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος».

Η Ένωση μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Παπαοικονόμου Δημήτριο, τον Τμηματάρχη του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων Αστυνόμο Α' κ. Μάλλο Γεώργιο καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα στελέχη της εν λόγω Υποδιεύθυνσης της Δ.Α.Θ. για την πρόσφατη πολύ σημαντική επιτυχία. 

Ειδικότερα, συνάδελφοι της εν λόγω Υπηρεσίας, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένη έρευνα, οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός 66χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Για την Προστασία των Αρχαιοτήτων » και παράβαση της Νομοθεσίας «Περί όπλων».

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε εντός κοσμηματοπωλείου του συλληφθέντα στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα (1) Ιερό Ευαγγέλιο παλαιού τύπου το οποίο εντάσσεται χρονολογικά στο 18ο αιώνα και (242) νομίσματα εκ των οποίων τα έξι από αυτά χρονολογούνται προ του 1453 μ.Χ. 

Η εν λόγω Υποδιεύθυνση με τα επιμέρους Τμήματά της αποτελεί μία Υπηρεσία της διεύθυνσης ασφάλειας, η οποία "αθόρυβα" αλλά άκρως επαγγελματικά και αποτελεσματικά,  καταφέρνει σπουδαίες επιτυχίες στην εκπλήρωση της σημαντικής αποστολής της που είναι η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των περιουσιακών δικαιωμάτων, του νομίσματος, των πνευματικών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Παράδοση μεγάλου όγκου ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες του Ν. Θεσσαλίας από κοινού, αυτή τη φορά, με την Ένωση Αξιωματικών ΘεσσαλίαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network