Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εξασφάλιση χορηγίας ηλεκτρονικού δικτυακού εξοπλισμού αξίας 5.425€ για την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.
Αριθμ. πρωτ.:   71/2023                                     Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2023


Θέμα: «Εξασφάλιση χορηγίας ηλεκτρονικού δικτυακού εξοπλισμού αξίας 5.425€ για την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος».

Μέλη του προεδρείου μας επισκέφτηκαν την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τις ανάγκες υποστήριξης του δικτύου πληροφορικής της συγκεκριμένης ειδικής Υπηρεσίας, κατόπιν αιτήματος μελών μας.  

Συγκεκριμένα, η Ένωσή μας εξασφάλισε μέσω χορηγίας, υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό δικτυακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συνολικής χρηματικής αξίας 5.425 ευρώ, για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου πληροφορικής της εν λόγω Υπηρεσίας.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Απόστολος Γαλατάς ευχαρίστησε το προεδρείο για την άμεση ανταπόκρισή του, απονέμοντας συμβολικά ευχαριστήρια πλακέτα στην Ένωσή μας, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική δωρεά η οποία κρίνονταν αναγκαία, πρωτίστως για τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και για την βελτίωση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας.  

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία) αποτελεί ειδική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με έδρα την Αθήνα και έχει εδαφική αρμοδιότητα σε όλη την επικράτεια της χώρας. Έχοντας στο τιμόνι της ικανότατη ηγεσία αλλά και έμπειρους Αξιωματικούς και στελέχη, συμβάλλει, μεταξύ άλλων, αθόρυβα και αποτελεσματικά, στην καταπολέμηση των «ειδικών εγκλημάτων βίας», όρος που σύμφωνα με το Ν.2800/2000 περιλαμβάνει «τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές εγκληματικές ενέργειες που στρέφονται κατά της ασφάλειας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος». Υπό την εποπτεία της και την καθοδήγησή της τελεί και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αρμοδιότητα την Βόρεια Ελλάδα η οποία απαριθμεί σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών απειλών αλλά και στην προάσπιση της εθνικής ασφάλειας.

 

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network