Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Ένωσή μας στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Βέροια.

Αριθμ. πρωτ.:   66/2023                                     Θεσσαλονίκη 9 Ιουνίου 2023

Θέμα: «Η Ένωσή μας στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β΄ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στη Βέροια».

Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Ψαρογιάννη, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Χαράλαμπο Μουρατίδη, τον Ταμία κ. Εμμανουήλ Μπάμπαλη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Παπανικολάου, παρέστη, σήμερα 09-06-2023, στην τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών των είκοσι εννέα (29) νέων Υπαστυνόμων Β’ του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), εκπαιδευτικής περιόδου 2022 - 2023, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πανόραμα Βέροιας.

Στην τελετή, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος χοροστάτησε στη δοξολογία. 

Τα ξίφη στους νέους Υπαστυνόμους Β’ επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, ενώ παρέστησαν, επίσης, υποψήφιοι Βουλευτές, εκπρόσωποι των Τοπικών Πολιτικών Αρχών, εκπρόσωποι Φορέων του Νομού Ημαθίας και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, διδάσκοντες καθηγητές στη Σχολή, καθώς και συγγενείς των αποφοιτούντων Αξιωματικών.

Ευχόμαστε όλοι καλή σταδιοδρομία στους νέους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 

Η Ένωσή μας θα εξακολουθήσει να είναι συμπαραστάτης και αρωγός στη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις διένειμαν τα είδη πρώτης ανάγκης από πόρτα σε πόρτα σε πλημμυροπαθείς, ειδικά σε ευπαθείς ομάδες, ανήμπορους και ηλικιωμένους

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Παράδοση μεγάλου όγκου ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες του Ν. Θεσσαλίας από κοινού, αυτή τη φορά, με την Ένωση Αξιωματικών ΘεσσαλίαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network