Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Αριθμ. πρωτ.:   12/2023                                     Θεσσαλονίκη 14 Φεβρουαρίου  2023


Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο».


Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στα γραφεία της Ένωσής μας, στη Θεσσαλονίκη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στο πλαίσιο της συνάντησής μας η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ οικείο κλίμα, αφού πρώτα τέθηκαν στον κ. Υπουργό καίρια και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας στη Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στη συνέχεια εστιάσαμε στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει, ευρύτερα για τους αξιωματικούς, ήτοι την μεγάλης διάρκειας παραμονή τους στις εκάστοτε βαθμίδες ιεραρχίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το υπηρεσιακό τους μέλλον.

Του μεταφέραμε την έντονη δυσαρέσκεια που υφίσταται διάχυτη πλέον στις τάξεις των αξιωματικών, η ανέλιξη των οποίων προδιαγράφεται δυσοίωνη συγκριτικά με την πεπατημένη των προηγούμενων ετών. Η σπουδαιότητα του εν λόγω θέματος έγινε ακόμη εντονότερη και αναδείχθηκε περαιτέρω μετά και τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών του Σώματος.

Μάλιστα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση εκ μέρους μας στο γεγονός ότι, η τυχόν αύξηση και μόνο, των οργανικών θέσεων στον εκάστοτε βαθμό, δεν θα αποτελούσε ουσιαστική λύση αλλά προτάθηκε, ως επιτακτική ανάγκη, η παράλληλη μείωση των ανώτατων ορίων παραμονής για προαγωγή στον επόμενο βαθμό.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network