Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος- Παράδοση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Αρ. Πρωτ.: 135/2022                                     Θεσσαλονίκη, 28 Δεκεμβρίου 2022

Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος- Παράδοση φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή». 

Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη και εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας που υπηρετούν στην ειδική αυτή υπηρεσία, καθώς και συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΡΑΛΛΗ Νικόλαο. Με τον κ. Διευθυντή πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος αναφορικά με ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και το παραγόμενο έργο των συναδέλφων μας.

Παράλληλα, η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, προχώρησε και στην παράδοση ενός φορητού υπολογιστή (laptop) της εταιρίας Lenovo.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό των μελών της, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network