Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ε.Α.Κ.Μ. στο Υ.Μ.Α.Θ.- Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και του Πρώτου Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας , στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά .
- Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς το θέμα το οποίο έχει παρουσιαστεί στην Ειδομένη Κιλκίς , με την αθρόα έλευση τόσο οικονομικών μεταναστών όσο και προσφύγων .Η κ. Υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σε εκείνο το σημείο , κυρίως ως προς τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες πλέον καταφθάνουν όχι μόνο από τον Νομό Κιλκίς , αλλά και από τον Νομό Θεσσαλονίκης καθώς και τους έτερους Νομούς της Περιφέρειας .Αναφέρθηκε από τα μέλη της Ένωσης μας ότι , οι συνάδελφοι μας σε εκείνο το σημείο εργάζονται συνεχώς πέραν του ωραρίου τους και πολλές φορές πέραν του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος . Επιπροσθέτως , συζητήθηκε το θέμα των ωμών πολλές φορές παρεμβάσεων ορισμένων Μ.Κ.Ο. στο δύσκολο πλέον έργο των Αστυνομικών , στην περιοχή της Ειδομένης , το οποίο κατά αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Τα μέλη της Ένωσής μας ζήτησαν από την κ. Υπουργό να συνδράμει στην κατεύθυνση του άμεσου διαχωρισμού αυτών των ρόλων , μιας και κάποιοι υπεύθυνοι Μ.Κ.Ο. , οι οποίοι συναντώνται και με το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , δεν επιθυμούν να το αντιληφθούν . Για αυτό το μείζον θέμα το οποίο απασχολεί και θα απασχολήσει την Ένωση μας και στο άμεσο μέλλον , ζητήθηκε ακόμη από την κ. Υπουργό , η άμεση εάν μπορεί να καταστεί δυνατόν , συνδρομή της ως προς την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής οι οποίες επικρατούν στην περιοχή , καθώς η μέριμνα υγείας στο ανωτέρω μεθοριακό σημείο , για τους Αστυνομικούς υπαλλήλους είναι δυστυχώς ανύπαρκτη , με φόβο πολλές φορές για την υγεία των ιδίων .
- Η κ. Υφυπουργός από την πλευρά της δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο των Αστυνομικών το οποίο επιτελείται στην περιοχή της Ειδομένης , δεσμευόμενη ότι θα προωθήσει τα θέματα τα οποία της τέθηκαν για την ανωτέρω περιοχή. Τέλος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της Ένωσης μας και σε επαφή , για όσες κινήσεις γίνουν με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας .ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Παράδοση διαγνωστικών τεστΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network