Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ε.Α.Κ.Μ. στο Υ.Μ.Α.Θ.



- Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και του Πρώτου Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας , στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά .
- Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς το θέμα το οποίο έχει παρουσιαστεί στην Ειδομένη Κιλκίς , με την αθρόα έλευση τόσο οικονομικών μεταναστών όσο και προσφύγων .Η κ. Υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί σε εκείνο το σημείο , κυρίως ως προς τις δύσκολες συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες πλέον καταφθάνουν όχι μόνο από τον Νομό Κιλκίς , αλλά και από τον Νομό Θεσσαλονίκης καθώς και τους έτερους Νομούς της Περιφέρειας .Αναφέρθηκε από τα μέλη της Ένωσης μας ότι , οι συνάδελφοι μας σε εκείνο το σημείο εργάζονται συνεχώς πέραν του ωραρίου τους και πολλές φορές πέραν του καλώς εννοούμενου υπηρεσιακού καθήκοντος . Επιπροσθέτως , συζητήθηκε το θέμα των ωμών πολλές φορές παρεμβάσεων ορισμένων Μ.Κ.Ο. στο δύσκολο πλέον έργο των Αστυνομικών , στην περιοχή της Ειδομένης , το οποίο κατά αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο. Τα μέλη της Ένωσής μας ζήτησαν από την κ. Υπουργό να συνδράμει στην κατεύθυνση του άμεσου διαχωρισμού αυτών των ρόλων , μιας και κάποιοι υπεύθυνοι Μ.Κ.Ο. , οι οποίοι συναντώνται και με το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , δεν επιθυμούν να το αντιληφθούν . Για αυτό το μείζον θέμα το οποίο απασχολεί και θα απασχολήσει την Ένωση μας και στο άμεσο μέλλον , ζητήθηκε ακόμη από την κ. Υπουργό , η άμεση εάν μπορεί να καταστεί δυνατόν , συνδρομή της ως προς την βελτίωση των συνθηκών υγιεινής οι οποίες επικρατούν στην περιοχή , καθώς η μέριμνα υγείας στο ανωτέρω μεθοριακό σημείο , για τους Αστυνομικούς υπαλλήλους είναι δυστυχώς ανύπαρκτη , με φόβο πολλές φορές για την υγεία των ιδίων .
- Η κ. Υφυπουργός από την πλευρά της δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο των Αστυνομικών το οποίο επιτελείται στην περιοχή της Ειδομένης , δεσμευόμενη ότι θα προωθήσει τα θέματα τα οποία της τέθηκαν για την ανωτέρω περιοχή. Τέλος δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της Ένωσης μας και σε επαφή , για όσες κινήσεις γίνουν με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας .



ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Προσφορά των super market " ΚΡΗΤΙΚΟΣ " για τα μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. - Τρόπος παραλαβής εκπτωτικών καρτών

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας, το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υ.Α.Ο.Ε. και τον διεθνή μη κερδοσκοπικό και μη κυβερνητικό οργανισμό Α21







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network