Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Κ.Α.Θ.) και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.).– Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Αρ. Πρωτ.: 67/2022                                         Θεσσαλονίκη, 20 Μαΐου 2022


Θέμα: «Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Κ.Α.Θ.) και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.).– Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού». 


Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας, πραγματοποίησαν επισκέψεις στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Δ.Α.Κ.Α.Θ. και στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα Ε.Κ.Α.Μ. 

Κατά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της Δ.Α.Κ.Α.Θ.  πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ Αριστείδη και με  μέλη της Ένωσής μας όπου και συζητήθηκαν θέματα και προτάσεις που απασχολούν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, όπου οι αφιξοαναχωρήσεις στον Αερολιμένα αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Ομοίως, κατά την επίσκεψή μας στους χώρους της Ε.Κ.Α.Μ, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με το Διοικητή του Τμήματος Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΚΑΡΑΓΙΟΒΑΝΗ Αντώνιο καθώς και με μέλη της Ένωσής μας που υπηρετούν στο επίλεκτο αυτό τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανταποκρινόμενη άμεσα στα αιτήματα μελών μας των υπηρεσιών αυτών, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, η Ένωσή μας προχώρησε στην παράδοση σύγχρονων μονάδων ηλεκτρονικού υπολογιστή  της εταιρίας Dell και επιτραπέζιων οθονών της εταιρίας Xiaomi Mi 23.8΄΄ , απόλυτα συμβατών με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την υποστήριξη του δικτύου POL.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, συνεπικουρώντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο "Χωριό της Ειρήνης"

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network