Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

KOINH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Αρ. Πρωτ.: 65/2022                                                                   Θεσσαλονίκη, 17  Μαΐου 2022

 

KOINH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή Αστυνομικών και πολιτών στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας,  η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας , η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς , η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ταυτόχρονα σε όλους τους νομούς ανά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η αθρόα προσέλευση, αποτέλεσε δείγμα αποδοχής και αγκαλιάς, εκ μέρους του κόσμου, της συλλογικής προσπάθειας όλων των παραπάνω πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων, για την επίτευξη του επιδιωκόμενου ιερού σκοπού.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταφέρνοντας να συγκεντρωθούν περισσότερες από 350 φιάλες αίμα,  δείγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.

Οι  Ενώσεις μας, εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους  τους τοπικούς φορείς, με την επιφύλαξη για πραγματοποίηση νέων κοινών δράσεων στο εγγύς μέλλον, πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

Η ισχύς εν τη ενώσει!

 

Οι Πρόεδροι των Ενώσεων


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια της Ένωσής μας προς τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κο Γεώργιο Τζατζάκη

Ευχαριστίες της Ένωσής μας προς την επιχείρηση εποχιακών ειδών Magic Seasons

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας προς την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου ΕλλάδοςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network