Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα.

Αρ. Πρωτ.: 47/2022                                         Θεσσαλονίκη, 31  Μαρτίου 2022Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση στον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα». 


Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και μέχρι πρότινος Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, για την ευμενή κρίση του και τοποθέτησή του στην κορυφή της ιεραρχίας του Σώματος.

Η μέχρι πρότινος πορεία του σε βαρυσήμαντες θέσεις του Σώματος και αποτελεσματικής διαχείρισης κρίσιμων εθνικοκοινωνικών ζητημάτων με την άρτια εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδίων, όπως μεταξύ άλλων και στην περίπτωση των επεισοδίων στα σύνορα της χώρας μας στον Έβρο, καθώς και η άμεση και αποτελεσματική, κατά τη διαρκή και στενή συνεργασία μας, ανταπόκρισή του στην ουσιαστική επίλυση αναφυόμενων προβλημάτων, αποτελούν προάγγελο επάξιας συνέχισης της διαδρομής του στο Σώμα.

Η Ένωσή μας, εύχεται μια δημιουργική θητεία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι από τη θέση αυτή θα συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην εύρυθμη λειτουργία και ενίσχυση του ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεματοφύλακα των δημοκρατικών αξιών, της προστασίας του πολίτη, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστήΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network