Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης



.

 Αρ. Πρωτ.: 23/2022                                                             Θεσσαλονίκη, 10 Μαρτίου 2022


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης» 


Η Ένωσή μας, με αφορμή τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης αλλά και την συνεχή επιτυχημένη δραστηριότητα της εν λόγω Διεύθυνσης, στο πεδίο της αντιμετώπισης και πάταξης της βαριάς εγκληματικότητας, εκφράζει με την παρούσα, δημόσια, τα θερμά της συγχαρητήρια, προσωπικά, στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο κ. ΤΖΙΤΖΗ Αντώνιο και στον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΜΙΝΤΖΑ Αριστείδη καθώς και σε όλο το προσωπικό της εν λόγω Διεύθυνσης.

Οι προαναφερόμενοι Αξιωματικοί και δη ο Ταξίαρχος κ. ΤΖΙΤΖΗΣ Αντώνιος, με πολυετή εμπειρία σε θέματα ασφαλείας, έχοντας στο ενεργητικό τους σωρεία επιτυχιών στην εξιχνίαση σοβαρών υποθέσεων, επισφράγισαν την επιτυχημένη πορεία τους στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης με την άμεση εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Αλκη που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 1-2-2022 στην περιοχή της Χαριλάου. Επιδεικνύοντας αμεσότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα στις έρευνες, για την εν λόγω υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων όλοι οι εμπλεκόμενοι δράστες και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Ομοίως, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της εν λόγω Διεύθυνσης, προσθέτοντας άλλη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του, πρόσφατα προέβη στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραξε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές της Θεσσαλονίκης του Έβρου και των Σερρών, με λεία που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 69.000 Ευρώ.

Ως Ένωση των Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων της περιφέρειάς μας οφείλουμε να εξυμνήσουμε την ικανότητα και το έργο των Διοικούντων αλλά και όλων των συναδέλφων μας που έχουν ως αποτέλεσμα τις συνεχείς επιτυχίες, αλλά και να καταστήσουμε γνωστό στο ευρύ κοινό ότι οι επιτυχίες αυτές άπτονται αμιγώς στον ιδιαίτερο ζήλο και την αυταπάρνησή τους.  


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network