Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επισκέψεις της Ένωσής μας στις Διευθύνσεις Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκιδικής και συναντήσεις με τους οικείους Αστυνομικούς Διευθυντές.

Αριθμ. πρωτ.:   18/2021                                      Θεσσαλονίκη 25 Φεβρουαρίου 2022


Θέμα: «Επισκέψεις της Ένωσής μας στις Διευθύνσεις Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκιδικής και συναντήσεις με τους οικείους Αστυνομικούς Διευθυντές».

Μέλη του προεδρείου μαζί με εκλεγμένους αντιπροσώπους της Ένωσής μας επισκέφτηκαν τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Χαλκιδικής, Πέλλας και Ημαθίας όπου, μεταξύ άλλων, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους οικείους Αστυνομικούς Διευθυντές, Αστυνομικό Διευθυντή Χαλκιδικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο και Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. ΑΔΑΜΙΔΗ Γεώργιο.

Κατά τις συναντήσεις, οι κ. Διευθυντές, συνεχάρησαν το Προεδρείο για την επανεκλογή του στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσης, πραγματοποιώντας μαζί μας εποικοδομητικές συζητήσεις για υπηρεσιακά θέματα και ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας στους Νομούς αυτούς.

Η Ένωσή μας συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών μας, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα έναντι των συναδέλφων μας.


Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Τουλκερίδης Γεώργιος

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network