Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εθιμοτυπικές συναντήσεις του νέου προεδρείου, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσής μας.

Αρ. Πρωτ.: 8/2022                                          Θεσσαλονίκη, 23 Ιανουαρίου 2022


Θέμα: «Εθιμοτυπικές συναντήσεις του νέου προεδρείου, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ένωσής μας ».


Το νέο προεδρείο της Ένωσης και μέλη του ΔΣ, όπως προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, εκκίνησε την δραστηριότητά του πραγματοποιώντας εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Κατά τις συναντήσεις η Ένωσή μας έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων για την συνοχή και την πρωτοφανή συμμετοχή που επέδειξε κατά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της.

Οι πραγματοποιηθείσες αρχαιρεσίες της 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021 επισφράγισαν μία επιτυχημένη θητεία με πληθώρα πρωτοφανών, για τα χρονικά της Ένωσης, δράσεων, αλλά και την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, με αποκορύφωμα την συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα πανδημική κρίση κατά την οποία η Ένωσή μας στάθηκε ουσιαστικά και έμπρακτα δίπλα στο πλευρό των συναδέλφων.

Η Ένωσής μας, δεν στάθηκε μόνο στον εθιμοτυπικό χαρακτήρα των συναντήσεων αλλά τέθηκαν, μεταξύ άλλων, ορισμένα καίρια ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας στην Γ.Α.Δ.Θ. και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειάς μας, επισημαίνοντας την ανάγκη ουσιαστικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης τους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης ΠέτροςΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network