Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας με το Δήμαρχο Ευόσμου - Κορδελιού κ. Πέτρο ΣούλαΗ Ένωσή Αξ/κων Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας έμφαση στη σημασία της καλής συνεργασίας μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας, πραγματοποίησε, την 08 Μαρτίου 2016, συνάντηση με τον Δήμαρχο Ευόσμου-Κορδελιού κ. Πέτρο Σούλα. Το προεδρείο της Ένωσής μας, συνεχάρη τον κ. Σούλα τόσο για την πολύτιμη προσφορά του στην καθαριότητα του εξωτερικού χώρου του Αστυνομικού Μεγάρου, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όσο και για τη συνεχή στήριξή του με την προσφορά σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και γραφική ύλη, σε Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ.
Ο Δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού, επισήμανε την εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, επισημαίνοντας ότι όλα τα θέματα, από όλους τους φορείς, απαιτούν υπεύθυνους χειρισμούς, δεδομένου ότι άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνικής τάξης και ευρυθμίας, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα κάθε τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες που καταβάλουν οι Αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ. για την τήρηση της τάξης και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Επίσης, από το Προεδρείο της Ένωσης τέθηκε το ζήτημα του χώρου στάθμευσης στην οδό Αγαμέμνονος, πλησίον του Α.Μ.Ε.Θ. Για το θέμα αυτό ο κ. Σούλας, κατόπιν ενεργειών του ( επικοινωνία με φορείς υλοποίησης, τεχνικές Υπηρεσίες και εταιρίες χορήγησης υλικών ), σε συνεργασία με το προεδρείο μας, προγραμμάτισε, εντός των επόμενων ημερών, εργασίες μικρής κλίμακας επανόρθωσης του χώρου έως ότου να πραγματοποιηθούν και οι τελικές εργασίες ασφαλτόστρωσης, περί τα τέλη του μηνός Μαρτίου, οπότε και θα δοθεί, κατ’ αυτόν τον τρόπο, λύση στο πρόβλημα στάθμευσης που ταλαιπωρεί τους συναδέλφους.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας στη Δ.Α. Χαλκιδικής

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, συνάδερφό μας Υπαστυνόμο Β΄ Αντώνη Τσαπατάκη

Αλέξης Κούγιας, πάντα δίπλα μας, πάντα μπροστά!

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙερώνυμοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network