Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα.

Αρ. Πρωτ.:  90/2021                                     Θεσσαλονίκη, 8 Δεκεμβρίου  2021


Θέμα: «Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα».


Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών, που αφορούν τις αρχαιρεσίες της Ένωσής μας, σας ενημερώνουμε ότι για την αρτιότερη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, η εκλεχθείσα εφορευτική επιτροπή θα βρίσκεται με τους δικαστικούς αντιπροσώπους σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Avalon Hotel Θεσσαλονίκης, περιοχή Αεροδρομίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα και ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση σε τρίτους, τηρουμένων και των μέτρων περιορισμού, λόγω covid-19.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network