Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα



.

Αρ. Πρωτ.: 82/2021                                                               Θεσσαλονίκη, 9 Νοεμβρίου 2021


Θέμα: «Αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα».


Συνάδελφοι/ισσες,

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, όπως ήδη ανακοινώθηκε, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με απόλυτη επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή, η Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, η οποία και αποφάσισε τη διενέργεια των Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων αυτής.

Την 8 Νοεμβρίου 2021, συνεδρίασε για τελευταία φορά το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο κατατέθηκαν, τηρουμένων των σχετικών διατάξεων του καταστατικού, τρεις υποψήφιοι συνδυασμοί.  

Ο συνδυασμός του υφιστάμενου προεδρείου, κατέθεσε το πρωτοφανές νούμερο των 614 νέων εγγραφών μελών, προκειμένου να συμμετάσχουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ένωσης, ο έτερος συνδυασμός 133 εγγραφές, ενώ από τον τρίτο νέο συνδυασμό δεν κατατέθηκαν εγγραφές.

Οι Αρχαιρεσίες της Ένωσης, όπως αποφάσισε το σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021 (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο), με ηλεκτρονικό τρόπο. 

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία πληροφοριακών συστημάτων, µέσω αδιάβλητης, μυστικής διαδικασίας και η χρονική διάρκειά της θα είναι από τις 09:00 έως τις 19:00, για κάθε ημέρα (9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2021). Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της μυστικότητας της ψήφου είναι απόλυτα διασφαλισμένες.

Διευκρινίζεται, ότι για τη συμμετοχή στις εκλογές της Ένωσης, κάθε μέλος θα πρέπει να επικαιροποιήσει τα στοιχεία του (Δεν απαιτείται εκ νέου επικαιροποίηση για όσους είχαν ήδη πραγματοποιήσει για την Γενική Συνέλευση), στον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να προστεθεί στην τελική λίστα των μελών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

http://forms.gle/VNs6AZKSAfw3byHM8


Η επικαιροποίηση των στοιχείων των μελών θα πραγματοποιείται μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 13:00. Τα μέλη, που θα συμμετάσχουν, θα λάβουν στα προσωπικά τους E-mail ένα μήνυμα, το οποίο θα περιέχει έναν σύνδεσμο (link), μέσω του οποίου θα μπορούν να ψηφίσουν.

Θα ακολουθήσει αναλυτική κατάσταση με τους συνδυασμούς που κατατέθηκαν και τους υποψηφίους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος Ψαρογιαννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Ημερίδα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας/Ι.Ρ.Α.-Εκπροσώπηση της Ένωσής μας

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Κοινή συνάντηση της Ένωσής μας και της Ε.Α.Υ.Θ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κο Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network