Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ανακοίνωση για την καθαριότητα των ΥπηρεσιώνΤην 26η Ιανουαρίου 2016 υπεβλήθη ερώτημα από τον βουλευτή κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Δημήτριο , ο οποίος τυγχάνει τομεάρχης Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας , αναφορικά με την έλλειψη συνεργείων καθαριότητας στις αστυνομικές Υπηρεσίες , όπου στο σχετικό ερώτημα υπάρχουν συνημμένα οι επιστολές της Ενώσεως Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας μας καθώς και της Ενώσεως Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , για τον ίδιο ως άνω λόγο .

Στις Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας την 24η Φεβρουαρίου γνωστοποιήθηκε η απάντηση του Γραφείου Κοινοβουλευτικού Ελέγχου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έπειτα από την ανωτέρω ερώτηση του κ. βουλευτού.

Στην ανωτέρω απάντηση αναφέρεται ότι για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των Αστυνομικών Υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας , επήλθε ήδη νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με το άρθρο 283 του Ν. 4364/2016 , συμπληρώνοντας τις διατάξεις του άρθρου 132 του Ν.4270/2014 . Η αρμόδια Δ/νση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ήδη έχει εκδώσει σχετική διαταγή για τον τρόπο και την διαδικασία υποβολής αιτημάτων , τα οποία εγκρίθηκαν και αναμένεται η ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες . (απ’ ευθείας ανάθεση- Πρόχειρος διαγωνισμός από τις Γενικές – Μερικές Διαχειρίσεις ).

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία της Ένωσης μας με την αρμόδια Διαχείριση της Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης , ενημερωθήκαμε ότι ο διαγωνισμός για την ανωτέρω διεύθυνση η οποία σημειωτέον αφορά ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης , βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και εντός περίπου δέκα ημερών θα ξεκινήσουν την εργασία τους συνεργεία καθαρισμού στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού .ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Παράδοση διαγνωστικών τεστΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network