Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας - δωρεάς μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας.

Αριθμ. πρωτ.:   56/2021                      Θεσσαλονίκη 8  Οκτωβρίου 2021


Θέμα: «Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας».


Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εξασφάλισε χορηγία ΔΩΡΕΑΝ, μεγάλου αριθμού μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών της γνωστής εταιρίας DELL τους οποίους θα διανείμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας, συμβάλλοντας σημαντικά στο δύσκολο έργο των συναδέλφων μας και στην διευκόλυνση της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας.

Πρόκειται για σύγχρονες σταθερές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, της εταιρίας “Dell”, απόλυτα συμβατές με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις τους Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για χρήση τους στο σύστημα Police On Line (P.O.L.).

Ενημερώνουμε τα μέλη μας σε όλες τις υπηρεσίες της περιφέρειάς μας ότι σε περίπτωση που υφίστανται άμεσες αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, προκειμένου δοθεί προτεραιότητα, να έρθουν σε επικοινωνία με το προεδρείο της Ένωσης:

• Πρόεδρος, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης
• A΄ Αντιπρόεδρος, KOYKOYΦIKHΣ Σταύρος
• Β΄ Αντιπρόεδρος, MOYPATIΔHΣ Χαράλαμπος
• Γεν. Γραμματέας, ΓIAPIΣKANHΣ Πέτρος
• Ταμίας, MΠAMΠAΛHΣ Eμμανουήλ
• Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων: ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ Κων/νος

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network