Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της



.

Αριθμ. πρωτ.:   9/2021                      Θεσσαλονίκη 27 Φεβρουαρίου 2021


Θέμα: «Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της».


Την Τρίτη 23-02-2021 μέλη του προεδρείου της Ένωσής μας επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας, στη Νιγρίτα Σερρών, όπου παρέδωσαν στον Διοικητή του Τμήματος, παρουσία και του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Βασιλκαρίδη Ιωάννη, αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων, θέλοντας ως Ένωση να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της ατομικής τους ασφάλειας.

Το προεδρείο της Ένωσης, συζήτησε ουσιαστικά και εποικοδομητικά με τους συναδέλφους, για θέματα της υπηρεσία τους, αλλά και για τα κοινά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των μεικτών Αστυνομικών Τμημάτων της περιφέρειας εν γένει.

Τα εν λόγω αλεξίσφαιρα, όπως ενημερώσαμε τα μέλη μας, με την από 22-1-2021 ανακοίνωσή μας, αποτελούν μέρος μεγάλης χορηγίας αλεξίσφαιρων γιλέκων, πιστοποιημένων με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, που η Ένωσή μας εξασφάλισε και όπως αναφέραμε θα διανείμει σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, στόχος μας είναι να είμαστε εμπράκτως και με κάθε τρόπο δίπλα σε όλα τα μέλη μας - συναδέλφους που καθημερινά μάχονται ενάντια στο έγκλημα εξασφαλίζοντας στο κοινωνικό σύνολο το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος




ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network