Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας



.

Αριθμ. πρωτ.:   8/2021                        Θεσσαλονίκη 24 Φεβρουαρίου 2021


Θέμα: «Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».


Η Ένωσή μας, πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Κατά τις συναντήσεις, με αφορμή την ολοκλήρωση των πρόσφατων ετήσιων κρίσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., αρχικά εκφράσαμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Επιθεωρητή και στους κ. Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές για την παραμονή τους στον βαθμό του Αντιστρατήγου, Υποστρατήγου και Ταξίαρχου ΕΛ.ΑΣ. καθώς και την διατήρησή τους στις αντίστοιχες καίριες θέσεις, ευχόμενοι, παράλληλα, καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο τους.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας καθώς και τις αστυνομικές υπηρεσίες, όσον αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης, που κληθήκαμε να εφαρμόσουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, αλλά και θέματα που επηρεάζουν άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστήσαμε τον κ. Επιθεωρητή και τους κ. Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την εποικοδομητική και ωφέλιμη θεσμική συνεργασία, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια προς όφελος όλων των μελών - συναδέλφων μας και κατΆ επέκταση την καλύτερη δυνατή παροχή του πολύτιμου αγαθού της ασφάλειας των πολιτών που είναι και το ζητούμενο.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους, σε όλους τους ανώτατους αξιωματικούς της περιφέρειάς μας που κρίθηκαν διατηρητέοι στον βαθμό τους και στην θέση τους αλλά και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα σε όσους προήχθησαν.

Τέλος, η Ένωσή μας εκφράζει σε όλους τους ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους, Αξιωματικούς, τις πιο θερμές της ευχές για καλή συνέχεια στην εκτός υπηρεσίας πορεία της ζωής τους, με υγεία, ευτυχία και καλοτυχία.

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network