Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.



.

Αριθμ. πρωτ.:   5/2021                                  Θεσσαλονίκη 31  Ιανουαρίου 2021


Θέμα: «Επίσκεψη των  Ενώσεων  Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών».

Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο της έμπρακτης και αγαστής συνεργασίας τους, επισκέφτηκαν από κοινού το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, όπου και παρέδωσαν, εν είδει δωρεάς, πέντε (5) φορητούς ασύρματους πομποδέκτες για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων που υπηρετούν στην εν λόγω αστυνομική υπηρεσία της ακριτικής περιοχής του Προμαχώνα.

Κατά την επίσκεψή μας, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν, με τον Διοικητή και το υπόλοιπο προσωπικό, θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους και άπτονται, τόσο, της γεωγραφικής θέσης της υπηρεσίας, όσο και των ζητημάτων αυξημένης αστυνόμευσης που έχουν ανακύψει με την υφιστάμενη παρατεταμένη κατάσταση της πανδημίας.

Οι αδελφοποιημένες Ενώσεις μας, συνεχίζουν με κάθε τρόπο, ενίοτε και με κοινές δράσεις και ενέργειες, να στέκονται δίπλα σε όλα τα μέλη τους, έχοντας ως αυστηρό γνώμονα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους και την βελτίωση της υπηρεσιακής τους καθημερινότητας.

Για την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής  Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


Για την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ο Πρόεδρος, Δραγουδάκης Αναστάσιος

Ο Γεν. Γραμματέας, Παπαθεμελής Αγγελος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχές της Ένωσής μας

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικό υλικό στο Α.Τ. Νάουσας και στο Α.Τ. Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων και υγειονομικού υλικού.

Επίσκεψη της Ένωσης στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και συνάντηση με το οικείο Αστυνομικό Διευθυντή. Παράδοση πολυμηχανήματος στο Α.Τ. Πολυγύρου και υγειονομικού υλικού για όλους τους συναδέλφους







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network