Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας.

Αριθμ. πρωτ.: 41/2020                  Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2020


Θέμα: «Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας ».


Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφους, αξιωματικούς και λοιπά στελέχη, του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας, του Τμήματος Αναζητήσεων και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων  της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι από κοινού, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφεραν με μεθοδικότητα και έπειτα από ενδελεχή έρευνα στοιχείων, να εξιχνιάσουν την υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, η οποία είχε λάβει χωρά την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας. 


Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας  σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- και οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαιτέρα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος   

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στα στελέχη των Τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, Θέρμης, Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά και Πυλαίας-ΧορτιάτηΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network