Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πραγματοποίηση συναντήσεων της Ένωσης μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας



.

Αρ. Πρωτ.: 37/2020                                      Θεσσαλονίκη, 20 Μαΐου 2020


Θέμα: «Πραγματοποίηση συναντήσεων της Ένωσης μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».


Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 , η Ένωσή μας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο κο Λάζαρο Μαυρόπουλο και Ταξίαρχο κο Ασημάκη Χριστοδουλίδη.


Κατά τις συναντήσεις, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν τις Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, τόσο όσον αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης, που κληθήκαμε να εφαρμόσουμε λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, όσο και τα μέτρα προστασίας του αστυνομικού προσωπικού, προκειμένου να ανταπεξέλθει στη νέα εργασιακή πραγματικότητα.


Επισημάνθηκε στους κ. Γενικούς ότι μέσα από αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, αποτυπώθηκαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο οι ελλείψεις εκείνες, που διαχρονικά αντιμετωπίζουμε, τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.


Με δεδομένο ότι η επόμενη μέρα της πανδημίας του Κορονοϊού θα έχει πολλές δυσκολίες, σχετιζόμενες με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας, ζητήσαμε να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στο αστυνομικό προσωπικό, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιτελεί με λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα το καθήκον του.

Μεταξύ άλλων, αναφερθήκαμε στην επιτακτική ανάγκη για περισσότερη ευελιξία, με την απαλοιφή γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και αδικαιολόγητων δυσλειτουργιών αλλά και στην ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των υπηρεσιών με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος   






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΑΞΙΑ με την Υπουργό ΠτΠ κα Όλγα Γεροβασίλη

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης κ. ΛΕΚΑΚΗ Πέτρο







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network