Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Προσφορά της Ένωσής μας για την εξέταση και ταυτοποίηση του νέου κορωνοϊού..

Αριθμ. Πρωτ.: 32/2020                    Θεσσαλονίκη, 12 Απριλίου 2020


Θέμα: «Προσφορά της Ένωσής μας».


Η Ένωσή μας ανακοινώνει ότι εξασφάλισε για τα μέλη της και τις οικογένειές τους, ειδική προσφορά για την εξέταση μοριακής ανίχνευσης και τυποποίησης του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο covid-19 , στη προνομιακή τιμή των 50 Ευρώ.


Κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας - “Experiment”.  Τσιμισκή 102. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284448.


Πρόκειται για τη μέθοδο αναφοράς - Real time RT-PCR - που συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).


Το αποτέλεσμα της εργαστηριακής ανάλυσης, ασχέτως ύπαρξης ή μη σχετιζόμενης συμπτωματολογίας, δείχνει αν ο ασθενής φέρει ιικό φορτίο σε πραγματικό χρόνο κι επομένως αν και κατά πόσο είναι μεταδοτικός για τους γύρω του (οικείους ή συναδέλφους).


Συγκεκριμένες λεπτομέρειες και αναλυτικές διευκρινίσεις του τρόπου διενέργειας της δειγματοληψίας δίνονται από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού, ενώ η δειγματοληψία προς διευκόλυνση των μελών της Ένωσης, κατόπιν συνεννόησης κι εφόσον κριθεί απαραίτητο, μπορεί να γίνει και κατ' οίκον.


Όσοι από τα μέλη μας επιθυμούν να προβούν στην εξέταση να επικοινωνήσουν για περαιτέρω διευκρινίσεις με τα γραφεία της Ένωσης (2310 388086) ή με το προεδρείο.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος


Δείτε εδώ την προσφοράΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ΔΩΡΕΑΝ θέσεων, στις παιδικές κατασκηνώσεις στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, για τα παιδιά των μελών της Ένωσής μας - Έναρξη εγγραφών

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο "Χωριό της Ειρήνης"

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας Χορτιάτη - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμούΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network