Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δωρεά της Ένωσής μας στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας Τριανδρίας Θεσσαλονίκης



.

Αριθμ. Πρωτ.: 09/2020                    Θεσσαλονίκη, 12  Φεβρουαρίου 2020


Θέμα: «Δωρεά της Ένωσής μας στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας Τριανδρίας».


Η Ένωσή μας προχώρησε στην εξασφάλιση δωρεάς, συστήματος φωτισμού (προβολέων εξωτερικού χώρου), για τον φωτισμό περιμετρικά του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις συνθήκες ασφάλειας του εν λόγω Αστυνομικού καταστήματος και πολύ περισσότερο των συναδέλφων μας, η ζωή των οποίων κινδύνεψε για άλλη μία φορά μετά και την τελευταία επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ) που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη.


Καθήκον και υποχρέωση της πολιτείας είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών κάτι το οποίο όμως δεν δύναται να επιτευχθεί επιτυχώς εάν δεν εξασφαλίζεται και η ασφάλεια των Αστυνομικών που καλούνται να επιτελέσουν αυτό το έργο με αυταπάρνηση. Βρισκόμαστε σε πολύ δυσάρεστη θέση κάθε φορά που καλούμαστε να αναπληρώσουμε κάτι το οποίο είναι καθήκον της πολιτείας, το θεωρούμε, όμως, υποχρέωσή μας ειδικά όταν διακυβεύεται η ασφάλεια και η ζωή συναδέλφων.


Εν έτη 2020 τα περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης στεγάζονται σε ακατάλληλα, για το σκοπό αυτό, οικήματα, με σοβαρές ελλείψεις και ανεπαρκείς συνθήκες.


Η Ένωσή μας, πέραν από τέτοιου είδους ενέργειες πραγματοποιεί συναντήσεις με υπηρεσιακούς, πολιτικούς παράγοντες και φορείς της πολιτείας, επιδιώκοντας να αναδεικνύει τα προβλήματα, αναζητώντας και πιέζοντας παράλληλα για αποτελεσματικές και ουσιαστικές λύσεις


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος





ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Συνδιοργάνωση ημερίδας από την Ένωσή μας και την Ε.Α.Υ.Θ. με θέμα το εργασιακό στρες στην Αστυνομία και οι καρδιολογικοί παράγοντες κινδύνου

Επίσκεψη της Ένωσής μας στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος – Παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network