Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Ένωσή μας στην κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης



.

Αριθμ. Πρωτ.: 02/2020                    Θεσσαλονίκη,  15 Ιανουαρίου 2020 


Θέμα: «Η Ένωσή μας στην κοπή της Βασιλόπιτας της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ».


Η  Ένωσής μας παρούσα  στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της αδελφοποιημένης Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, την 12-1-2020 στην Αλεξανδρούπολη.


Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραιανουπόλεως  και Σαμοθράκης κκ. Ανθιμος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο Βουλευτές Έβρου και ένας εκπρόσωπος, ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ.. Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ., οι Διευθυντές όλων των Δ.Α. της Α.Μ.Θ., ο Διευθυντής της Σχολής Αστυφυλάκων, οι διοικητές και τα στελέχη της Αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο, οι εκπρόσωποι της δευτεροβάθμιας οργάνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των λοιπών πρωτοβάθμιων Ενώσεων όπως της ΕΝ.ΑΞΙ.Α., της Ε.Α.Κ.Μ., της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Έβρου, της τοπικής Διοίκησης Αλεξανδρούπολης της Δ.Ε.Α. (Ι.Ρ.Α.), ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου και άλλοι επίσημοι εκπρόσωποι θεσμών και φορέων.  


Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ΕΑΑΜΘ Αναστάσιο Δραγουδάκη για την άψογη και επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση αριθμού προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου στην 87η ΔΕΘ για τα μέλη της Ένωσής μας

Ενότητα στο Συνδικαλιστικό Αστυνομικό Κίνημα

Ε.Σ.Κ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας : Οι δράσεις, ως Προεδρείο, κατά την περασμένη θητεία







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network