Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Αριθμ. Πρωτ.:  100/2019                    Θεσσαλονίκη,    23 Δεκεμβρίου  2019 


Θέμα: «Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο».


Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., μεταξύ των οποίων θέματα ανθρώπινου δυναμικού, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και γενικά θέματα που επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία των τοπικών υπηρεσιών. 


Επιπρόσθετα, τέθηκε εκ νέου το ζήτημα του σχεδίου εμφανούς Αστυνόμευσης (Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.Α.Σ.) για το οποίο πολλές φορές έχουμε τοποθετηθεί ως προς τη μη χρησιμότητά του. 


Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε για την άμεση κατάργησή του, αμέσως μετά την εορταστική περίοδο, κατά την οποία οι Ανώτεροι Αξιωματικοί που διατίθενται στην εν λόγω υπηρεσία, απασχολούνται στην πλατεία Αριστοτέλους.


Συζητήθηκε, ακόμη, η ανάγκη για ευελιξία των αστυνομικών -ειδικότερα της Δ.Α.Ε.Θ.- κατά την ανάληψη και λήξη της υπηρεσίας τους, χωρίς καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες αλλά και με την εξασφάλιση της απαιτούμενης ασφάλειας αυτών. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι η ανταπόκριση του κ. Γενικού υπήρξε  άμεση.


Συζητήθηκε επίσης το μείζον πρόβλημα των μεταγωγών των κρατουμένων που απασχολεί τους διοικούντες αξιωματικούς -καθώς και το λοιπό προσωπικό- όλων σχεδόν των υπηρεσιών και ιδιαίτερα των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας. 


Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα, με έκδηλη τη διάθεση -από μέρους όλων- για ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο, με σκοπό την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Ανακοίνωση της Ένωσής μας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Φιλόθεου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας

Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές στη ΝΟΜΟΠΑΙΔΕΙΑ για τα μέλη της Ένωσής μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network