Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Επίσκεψη της Επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη ομάδα τζούντο της ΔΑΕΘ-ΓΑΔΘ



.
Τις σύγχρονες, άρτιες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Τζούντο της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου η επικεφαλής του Πρωθυπουργικού γραφείου κ. Μαρία Αντωνίου.

 
Την κ. Αντωνίου υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο αρχηγός της ομάδας, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος  Δούβαλης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  επίδειξη τεχνικών Τζούντο  υψηλής απόδοσης με τακτικές ελέγχου και επιλογής δυνάμεων για την καλύτερη σωματική εκπαίδευση, τη λειτουργική ικανότητα, καθώς και την αυτοάμυνα.
 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κ. Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς αθλητές  και να ενημερωθεί για το αθλητικό, κοινωνικό, & εκπαιδευτικό έργο του τμήματος Τζούντο.

Το πραγματικό πνεύμα του τζούντο  ορίζει τον σεβασμό προς τον συναθλητή και συνάνθρωπο ως πολύ σημαντική αξία, όχι μόνο μέσα στο τατάμι (προπονητικός χώρος) αλλά κι έξω από αυτό. Με βάση αυτή την αρχή, η ομάδα τζούντο της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να έρθει πιο κοντά στην κοινωνία και στον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, καθιερώνοντας την ημέρα «ΤΖΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...», όπου άνθρωποι διαφόρων  ηλικιών και ειδικοτήτων, συμμετέχουν στις ανοιχτές προπονήσεις  του τμήματος, εκφράζοντας τη στήριξη και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό και την Ελληνική Αστυνομία.

 
Η κ. Αντωνίου συνεχάρη τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και τόνισε πως θα είναι  αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη πρωτοβουλία, που στόχο έχει την σωματικιή και ψυχολογική εκπαίδευση των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στόχος του Τμήματος είναι οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ν΄ αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό αλλά και ολοκληρωμένο τρόπο τα καθημερινά ή ειδικά περιστατικά και τις αντιξοότητες που τα συνοδεύουν, προς όφελος τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών της χώρας μας.

Σύμφωνα με τις έρευνες, σήμερα, δεν υπάρχει παγκοσμίως Αστυνομικό σώμα χωρίς τη χρήση του τζούντο ή των τεχνικών του στοιχείων στην εκπαίδευση των ανδρών του. Το τζούντο είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη φυσικής κατάστασης και συντονισμού που είναι επίσης απαραίτητα και ζωτικά χαρακτηριστικά για εκείνους που εργάζονται σε αυτό το περιβάλλον.

 

πηγή bloko.gr




ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Δωρεάν εισιτήρια, για όλες τις παιδικές ταινίες, σε κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

29ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Συγκρότηση σε σώμα νέου Δ.Σ.

ΔΩΡΕΑΝ ετήσιες συνδρομές στη Νομοπαίδεια για τα μέλη της Ένωσής μας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network