Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκπροσώπηση της Ένωσής μας κατά τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

Αριθμ.πρωτ. 87/2019                       Θεσσαλονίκη 22 Οκτωβρίου 2019 


Θέμα: «Εκπροσώπηση της Ένωσής μας κατά τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου».


Με ιδιαίτερη επισημότητα και λαμπρότητα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10.00, γιορτάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. 


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, σύσσωμη η Αστυνομική ηγεσία της Θεσσαλονίκης, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί, πολιτικοί και πολιτειακοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Τοπικών Φορέων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι του Σώματος και πλήθος συναδέλφων.


Η Ένωσής μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη, τον Γενικό Γραμματέα ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗ Πέτρο, τον ΑΆ Αντιπρόεδρο ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗ Σταύρο και τον Ταμία ΜΠΑΜΠΑΛΗ Εμμανουήλ.


Στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στη Λ. Στρατού, όπου, εκ μέρους της Ένωσής μας, στεφάνι κατέθεσε ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης.


Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, κατά την οποία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ και ολοκληρώθηκε με μουσική εκδήλωση από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ένωσή μας κατά την ξενάγηση του Πρωθυπουργού στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Η Ένωσή μας στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Συκεών- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης- Παράδοση υλικοτεχνικού εξοπλισμού

Η Ένωσή μας στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Παράδοση διαγνωστικών τεστΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network