Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Παντελή Τσακίρη.

Αναδημοσιεύουμε Δελτίου Τύπου του Δήμου Ωραιοκάστρου, σχετικά με συνάντηση του προεδρείου της Ένωσής μας με το Δήμαρχο  κ. Τσακίρη Παντελή.


Η δυνατότητα μεταφοράς νευραλγικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως είναι για παράδειγμα η ομάδα ΔΙΑΣ δυτικού τομέα ή η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), στην περιοχή του Ωραιοκάστρου αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης που είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης με το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο κ. Τσακίρης εξέφρασε την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να συνεργαστεί στενά με την Ελληνική Αστυνομία και να κινήσει τις διαδικασίες για την παραχώρηση από πλευράς δήμου κατάλληλου χώρου για τη στέγαση μάχιμων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στο Ωραιόκαστρο, τονίζοντας ότι η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.


Στο γραφείο Χρυσοχοΐδη


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξάλλου, επισημάνθηκε πως μια τέτοια πρωτοβουλία θα προσέφερε ανάσα και στις ίδιες τις αστυνομικές υπηρεσίες, που αντιμετωπίζουν μείζονα στεγαστικά προβλήματα.


Όπως συμφωνήθηκε, η πρόταση για μεταφορά υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, πρόκειται άμεσα να κατατεθεί και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Από την πλευρά της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας στη συνάντηση με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου συμμετείχαν ο πρόεδρος, Αστυνόμος Α Ιωάννης Ψαρογιάννης, ο Α΄ αντιπρόεδρος, Αστυνόμος Β Σταύρος Κουκουφίκης, ο Β΄ αντιπρόεδρος, Αστυνόμος Β Χαράλαμπος Μουρατίδης, και ο ταμίας, υπαστυνόμος Εμμανουήλ Μπάμπαλης.


Σημειώνεται ότι το αίτημα για παρουσία της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ στο Ωραιόκαστρο έχει ήδη υποβληθεί εγγράφως από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση, στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν στα τέλη Σεπτεμβρίου οι δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.


Πηγή oraiokastro.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.

Εξασφάλιση μεγάλης χορηγίας αλεξίσφαιρων γιλέκων και διανομή τους σε αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειάς μαςΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network