Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης



.

Αριθμ.πρωτ. 84/2019                       Θεσσαλονίκη 15 Οκτωβρίου 2019 


Θέμα:«Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης»


Με αφορμή την τελευταία μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που αφορά στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πολυάριθμες ληστείες και διαρρήξεις εταιριών και οικιών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, η Ένωσή μας συγχαίρει δημόσια:


-Τον γενικό συντονιστή της επιτυχούς αστυνομικής επιχείρησης, Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Αντώνιο Τζιτζή.


-Τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Αριστείδη Μίντζα.


-Τον Τμηματάρχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας Αστυνόμο Α΄ κ. Αλέξανδρο Τσίγκο,


καθώς και όλους τους συναδέλφους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας που εργάστηκαν μεθοδικά, επίμονα και συντονισμένα για την εξάρθρωση της οργάνωσης και την παύση της εγκληματικής δραστηριότητάς της.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 9 Οκτωβρίου 2019, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Δ.Α.Θ. καθώς και Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνελήφθησαν συνολικά 8 μέλη της οργάνωσης ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο ακόμη μέλη.


Από την εγκληματική της δράση, η οργάνωση, αποκόμισε χρηματικό ποσό που ανέρχεται σε 295.000 ευρώ και τιμαλφή, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 16.500 ευρώ.


Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων της περιφέρειάς μας, το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε είναι να συγχαρούμε τους συναδέλφους που χειρίστηκαν την υπόθεση, οι οποίοι για άλλη μία φορά, με επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, απέδειξαν πως η Ελληνική Αστυνομία, παρά τις όλες αντιξοότητες και τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό, επιδεικνύει αποτελεσματικότητα και συνέχεια στο έργο της.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος









ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

Η Ένωσή μας στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Τούμπας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network