Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσής μας στον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κο Καράογλου Θεόδωρο.

Αριθμ.πρωτ. : 67/2019     Θεσσαλονίκη 08 Αυγούστου 2019


Θέμα:«Εθιμοτυπική επίσκεψη της Ένωσής μας στον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης κο Καράογλου Θεόδωρο» 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κο Καράογλου Θεόδωρο, πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης μας την Τετάρτη, στις 07-08-2019.


Κατά τη συνάντηση, η Ένωσή μας συνεχάρη τον κ. Καράογλου για την τοποθέτησή του ως Υφυπουργού σε Θέματα Μακεδονίας Θράκης, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του Υπουργείου για την προώθηση εμπεριστατωμένων προτάσεων, που θα συμβάλουν σε μία καλύτερη Αστυνομία προς όφελος των πολιτών αλλά και του ίδιου του οργανισμού.


Η συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε άκρως θετικό κλίμα, επικεντρώθηκε σε θέματα - ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ παράλληλα έγινε λόγος για τη βελτίωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών σύμφωνα με το μοντέλο αστυνόμευσης, που εφαρμόζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Ο κ. Καράογλου, δείχνοντας ενδιαφέρον για την έγκυρη ενημέρωση των ζητημάτων, που μας απασχολούν, ανάφερε ότι εκτιμά και σέβεται το έργο των αστυνομικών οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση της εμπιστοσύνης  μεταξύ της αστυνομίας και των πολιτών.


Ο κ. Υπουργός αποδέχθηκε πρόταση της Ένωσής μας για συνεργασία με το Υ.Μ.Α.Θ., μέσω κοινών δράσεων, με στόχο την υποβοήθηση του έργου της τοπικής αστυνομίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.


Η Ένωση μας συνεχίζει τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς με στόχο την  βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων αλλά και του ίδιου του οργανισμού της Αστυνομίας.


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας και παράδοση πολυμηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας που εξασφάλισε η Ένωση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας Σερρών και παράδοση αλεξίσφαιρων γιλέκων, μέρος μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τα μέλη της

Συναντήσεις της Ένωσής μας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσκεψη των Ενώσεων Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Δωρεά φορητών ασύρματων πομποδεκτών.ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2021 mascot network