Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πραγματοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης - Χοροεσπερίδας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας



.

Αριθμ.πρωτ.: 30/2019    Θεσσαλονίκη 24 Ιουνίου 2019


Θέμα: «Πραγματοποίηση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης - Χοροεσπερίδας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας»


Σε μία κατάμεστη, από εκατοντάδες μέλη μας και εκλεκτούς προσκεκλημένους, αίθουσα του πολυχώρου εκδηλώσεων “ROSE GARDEN”, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή στις 09 Ιουνίου 2019, η Ετήσια Γενική Συνέλευση – Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.


Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους οι παρακάτω εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων: Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στην Θεσσαλονίκη κ. Σπηλιόπουλος Αναστάσιος, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε, κ. Δελλής Ιωάννης και η εκπρόσωπος από την Ένωση Κεντρώων κ. Αικατερίνη Κούτρη.


Επίσης, παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, οι βουλευτές κ.κ. Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Καλαφάτης Σταύρος, Σταμάτης Δημήτριος και Αναστασιάδης Σάββας. Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Τσακίρης Παντελής, Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ραχωβίτσας Ιωάννης, ο Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Ντζιοβάρας Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Ζησιμόπουλος Νικόλαος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, κ. Βράντζας Βασίλειος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κ. Δραγουδάκης Αναστάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, κ. Κολιοπάνος Θεόδωρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, κ. Καλούσιος Χρήστος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Σερρών κ. Αραμπατζής Αναστάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Ημαθίας, κ. Μούρτης Απόστολος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς κ. Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Αναστασιάδης Γεώργιος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ιωαννίδης Χρήστος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Κουτσοχήνας, από την Υπηρεσία του Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο κ. Πετεινίδης Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Χριστοδούλης Χριστόδουλος, υποψήφιοι Βουλευτές πολιτικών κομμάτων, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, δικαστικοί φορείς, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Θεσσαλονίκης και της διοικητικής περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.   


Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης, κατά το χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους και τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα, που μας έχουν απασχολήσει, αλλά και σε πρόσφατες διεκδικήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο μισθολόγιο, που εφαρμόζεται, λέγοντας ότι η μισθολογική μεταχείριση των ένστολων πρέπει να απορρέει από την ιδιαίτερη σημασία της εκ του Συντάγματος αποστολής τους και βαρύτητας των καθηκόντων τους, ενώ ως προς το  συνταξιοδοτικό αναφέρθηκε στις αδικίες του ν. 4387/2016. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ανάγκη επανεξέτασης του σχεδίου της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών, ενώ έκανε λόγο για ορισμένες πρωτοφανείς, όπως τις χαρακτήρισε, αλλαγές, που επήλθαν στον ποινικό κώδικα. 


Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Κατσιαμάκας Ιωάννης, απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τις σημαντικές δράσεις της ένωσής μας, ενώ έκανε σύντομη αναφορά στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, που φέρουν τη σφραγίδα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκληση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων των Αξιωματικών, κάνοντας λόγο για παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, καθώς η συνεδρίασή του πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.


Κλήθηκαν, επίσης, στο βήμα προκειμένου να απευθύνουν χαιρετισμό οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στην Θεσσαλονίκη κ. Σπηλιόπουλος Αναστάσιος, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε, κ. Δελλής Ιωάννης και η εκπρόσωπος από την Ένωση Κεντρώων κ. Αικατερίνη Κούτρη. Εκ μέρους της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υποστράτηγος κ. Ζησιμόπουλος Νικόλαος. 


Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Γιαρισκάνης Πέτρος, μεταξύ άλλων, παρουσίασε συνοπτικά, τους στόχους του νέου προεδρείου, παραθέτοντας τις κατευθυντήριες γραμμές και τον τρόπο που αυτό έχει αποφασίσει να δρα και να πορεύεται προκειμένου να ανταποκρίνεται στις πραγματικές - αληθινές ανάγκες των μελών της Ένωσης, στο πλαίσιο των προκλήσεων και απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής. Κλείνοντας, ευχαρίστησε, εκ μέρους όλου του προεδρείου, τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους συναδέλφους, για την τιμητική τους παρουσία στην εν λόγω Γενική Συνέλευση - Χοροεσπερίδα, αλλά και για την αθρόα συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις της Ένωσης καθΆ όλη την διάρκεια της χρονιάς.  


Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού της Ένωσης, ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η ετήσια χοροεσπερίδα κατά την οποία παρατέθηκε γεύμα, συνοδεία ζωντανής μουσικής, σε όλα τα μέλη της Ένωσης με τις οικογένειές τους και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος






ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη της Ένωσής μας στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος

Επίσκεψη της Ένωσής μας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

Η Ένωσή μας στο Γραφείο Έκδοσης Διαβατηρίων της Τούμπας - Παράδοση Υλικοτεχνικού εξοπλισμού







ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2024 mascot network