Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Ένωσή μας σε εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για τη εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Αριθ. Πρωτ.: 29/2019        Θεσσαλονίκη 14 Ιουνίου 2019


ΘΕΜΑ : «Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τη  εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας».


Η Ένωσή μας παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στην πλατεία Αριστοτέλους, ύστερα από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση με σκοπό την εκπαίδευση, επιμόρφωση και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. 


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ευαισθητοποίηση των οδηγών σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κυκλοφορία των Ατόμων με Αναπηρία. 


Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της εκδήλωσης, στον Δ/ντή της Τροχαίας, Ταξίαρχο κ. Μπουλούμπαση Χρήστο, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για αυτή την εξαίρετη πρωτοβουλία, όχι μόνο για τον επιτυχή συντονισμό και συνεργασία τους, αλλά και για τα σπουδαία κοινωνικά μηνύματα που ανέδειξαν.


 Η εν λόγω εκδήλωση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή των: 
-κ. Δημήτριου Αντωνίου
- Υπαστυνόμου κ. Αντώνιου Τσαπατάκη ο οποίος σε συνεργασία με την ΦΙΛΠΑ διένειμε δωρεάν προστατευτικά κράνη σε οδηγούς δικύκλων
- μαθητών της ΣΤΆ Τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, οι οποίοι παρουσίασαν και σχετική εργασία τους,
- Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), που διέθεσε προσωμοιωτές οδήγησης και σύγκρουσης.
 


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, αστυνομικοί της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν σε παρευρισκόμενους, γυαλιά προσομοίωσης κόπωσης, μέθης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την κατανόηση της μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας κατά την οδήγηση υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ οι μικροί συμμετέχοντες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να μάθουν τους βασικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ., μέσω παιχνιδιού που ήταν αποτυπωμένο σε τάπητα μεγάλων διαστάσεων.


 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Γεν. Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

KOINH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας

Συνάντηση της Ένωσής μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστα Κατσαφάδο και τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜαυρόπουλοΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2023 mascot network