Επίσημη ιστοσελίδα της
ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διοργάνωση ημερίδας με θέμα : Διαλειμματική Νηστεία και Αποφυγή Νόσων.

Αριθμ.πρωτ.: 17/2019    Θεσσαλονίκη 16 Απριλίου 2019


Θέμα: «Διοργάνωση ημερίδας με θέμα : Διαλειμματική Νηστεία και Αποφυγή Νόσων».


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 15 Απριλίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα «Διαλειμματική Νηστεία και Αποφυγή Νόσων», η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.


Κατά την διάρκεια της διαδραστικής ημερίδας, από τους ομιλητές, τον καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα Γιάγκου, καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και υπεύθυνο του γραφείου νεότητας την Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε η Διαλειμματική Νηστεία ως ένας νέος εναλλακτικός τρόπος διατροφής και ζωής αναπτύσσοντας στους συμμετέχοντες τα οφέλη της.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν και τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Φώτιος Δομζαρίδης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Πρόεδρος Πολιτικών Υπαλλήλων Μακεδονίας Θράκης & διδάκτορας Θεολογίας κ. Παναγιώτης Φίτζιος, ο κ. Γεώργιος Παλάτας από τον Σύλλογο καθηγητών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Δημόσιας Τάξης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, καθώς και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί αλλά και κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς.


Ως Ένωση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μία φορά τους προαναφερθέντες εκλεκτούς ομιλητές, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Συνδιοργάνωση 1ης κολυμβητικής συνάντησης αστυνομικών Βορείου Ελλάδος ανοιχτής θαλλάσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσής μας στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης

Εξασφάλιση ειδικής προσφοράς, για τα μέλη της Ένωσής μας, από το Ιδιωτικό κέντρο Μοριακής Διαγνωστικής και Βιοτεχνολογίας Experiment

Συνάντηση της Ένωσής μας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κο Καραμαλάκη ΜιχαήλΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΚΩΔΙΚΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ


© 2022 mascot network